Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kou­lu­tus­kes­kus Brahen ra­vin­to­la- ja ca­te­ring­alan opis­ke­li­joil­le on tar­jol­la hyvin töitä, ja samaan aikaan poh­di­taan, kuinka ha­ki­ja­mää­rät saa­tai­siin kas­va­maan

Helmi Eskelinen lähti opiskelemaan ravintola- ja catering-alan perustutkintoa, koska on aina pitänyt ruuanlaitosta.
Helmi Eskelinen lähti opiskelemaan ravintola- ja catering-alan perustutkintoa, koska on aina pitänyt ruuanlaitosta.
Kuva: Vesa Joensuu

Viime syksynä ja tämän vuoden alkupuolella Koulutuskeskus Brahen ravintola- ja cateringalan lehtori Mari Krook on saanut lähes tulkoon viikoittain puheluja, joissa on tiedusteltu, löytyisikö opiskelijoista töihin tulijoita.

– Ravitsemisalalla on tosi kova työvoimapula, Krook sanoo.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.