Mielipide

Lordi ja Duudsonit eivät ole kaunista ja rehellistä


Arkisto / Jussi Leinonen
Arkisto / Jussi Leinonen
Kuva: Arkisto / Jussi Leinonen

Ei ihme, jos moraali on laskenut Suomessakin. Duudsonit on nuorison ihanne, särkee hurjastelee ja räjäyttelee paikkoja. Loordi-hirviöt voitti euroviisut, ei mitään kaunista ja rehellistä opeteta.Ja mikä pahin "Salkkarit" parhaaseen katseluaikaan nuorisolle. Ei yhtään "rehellistä" ihmistä, kieroillaan, ryypätään, saunotaan ym. Ei ihme jos monen nuoren elämä on pelkää rikkaruohoa. Ja 20-vuotiaana eläkkeelle, kun on mielenterveysongelmia.

Toivottavasti Raahen päättäjät katsoivat Urheilu Gaalan.

Kyllä on nyt maailman kirjat menny aivan sekaisin. Ei koskaan 1900-luvulla kattoja uusittu talvella, korjattiin kyllä jos tarvetta oli. Kyllä katon uusiminen on kesätöitä, silloin ei "huopatossuja" tarvita!

Hävetkää Raahen päättäjät jos osaatte! Hömppään riittää rahaa, liikuntaan ei!

Kaupunki vois aloittaa säästämisen leikkaamalla valtuutettujen ylisuuria kokouspalkkioita. Aluksi puolet pois.

Kaatakaahan loputkin havupuut Raahesta, jos tuntuu, että ei tuule tarpeeksi.

Eikö Raahessa enään ole auraajia pyöräteillä? Tallataan lumi polanteelle ja mursketta päälle. Siinä sitten koitetaan pyöräillä möykkyisellä pinnalla ja odotellaan kevättä. Kyllä luonto hoitaa.

Maanantain RS:ssa oli positiivisia juttuja Raaheen muutosta, kannattaa lukea! Täällä on hyvä asua,  palvelut pelaa ja hyvä aumisympäristö. Voisiko tämän palstan muuttaa positiivisten asioiden viestimiseen, negatiivisuus ei auta ketään eikä mitään.

Maanantaina olin jäädä pyörällä auton alle Kreivintorin takana olevassa risteyksessä, vaikka minulla oli etuajo-oikeus ja otsalamppu oli päällä. Noudattakaa liikennesääntöjä!