Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Muista maltti ju­han­nuk­se­na

"Juhannuksena kannattaa muistaa turvallisuus vedessä ja maalla."

Juhannus on joulun ohella varmaankin suomalaisten rakkain juhla. Keskiyön auringon aikanakin kannattaa muistaa varovaisuus ja turvallisuus vedessä ja maalla.

Oulun poliisi toteaa tiedotteessaan, että koronarajoitukset eivät ole varjostaneet parin edellisvuoden tapaan tulevaa juhannusta. Luvassa on paljon tapahtumia ympäri Suomea. Poliisi toivoo juhlijoiden pitävän huolta paitsi itsestään myös muista.

Poliisi muistuttaa, että päihtymyksensä voimakkuuteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos suunnittelee lähtevänsä ajamaan lähitunteina. Muistutusta tulee poliisilta myös siitä, että väsyneenä ajaminen on kielletty riippumatta siitä, onko veressä alkoholia vai ei.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry:llä on verkkosivuillaan tilastoituneena juhannuksen hukkumistapaukset vuodesta 1973 alkaen. Lähes 50 vuoden aikana ei ole yhtään juhannusta, että yksikään suomalainen ei olisi hukkunut.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.