Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

"Muual­la homma olisi jo hoi­det­tu" – raa­he­lais­val­tuu­tet­tu moittii kau­pun­kia saa­mat­to­muu­des­ta Bio Hu­vi­myl­lyn pe­las­ta­mi­ses­sa

– Kaupunki vain katsoo vierestä, Risto Heinonen kritisoi.

Raahelainen kaupunginvaltuutettu Risto Heinonen (vas) moittii kaupunkia saamattomuudesta. Hän on odottanut pian yhdeksän kuukautta vastausta elokuvateatteri Bio Huvimyllyä koskevaan vasemmistoliiton valtuustoryhmän valtuustoaloitteeseen.

Huhtikuussa 2021 Heinonen esitti koko vasemmistoryhmän nimissä, että Raahen kaupunki selvittää mahdollisuuden hankkia elokuvateatteri Bio Huvimyllyn kiinteistö hallintaansa, sekä eri vaihtoehtoja sen kunnostamiseksi, niin rahoituksen kuin työllisyysvaikutuksienkin osalta.

– Olen tosi täpinöissään odotellut, että milloin siitä jotakin kuuluu. Olen aloitteen etenemisestä soitellutkin, ja minulla vastattiin, että kaupungin puolelta ei ole päästy sinne sisälle tarkastamaan rakennuksen kuntoa, kukaan ei ole tullut aukaisemaan ovia.

Valtuutettu pohtii, onko kaupunki edes tosissaan yrittänyt päästä käymään rakennuksessa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.