Mainos: Tutustu Raahen Seu­tuun! Lehti + digi nyt 2 kk 29 €. Tilaa tästä.

Myös Raahen Kun­to­par­kis­sa ja Tok­man­nil­la on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le – Tok­man­nin päivä vaihtui sun­nun­tais­ta maa­nan­taik­si

Raahen seutukunnasta ilmenee koko ajan uusia paikkoja, joissa on voinut altistua koronavirukselle. Nyt myös muun muassa Kuntoparkki on sellainen. Kuvituskuva.
Raahen seutukunnasta ilmenee koko ajan uusia paikkoja, joissa on voinut altistua koronavirukselle. Nyt myös muun muassa Kuntoparkki on sellainen. Kuvituskuva.
Kuva: Arkisto / Vesa Joensuu

Raahen alueella ja lähiseuduilla on saattanut altistua viime päivinä koronavirukselle. Aiemmin ilmoitettujen lisäksi tiedetään, että Raahessa kuntosali Kuntoparkissa on saattanut altistua koronavirukselle sunnuntaina 8. elokuuta ja Tokmannilla maanantaina 9. elokuuta. Aiemmin mainitun pizzeria Finlandian mahdollinen altistumisaika muuttui aiemmasta ilmoituksesta.

Tässä paikat, joissa altistumismahdollisuuksia on tullut:

Keskiviikko 4.8. kello 13–13.30 Raahen Citymarket.

Torstai 5.8. Lounasravintola Kreivin Aika Ruukki kello 11–12.

Perjantai 6.8. K-market Ruukki kello 8–9.

Perjantai 6.8. Sale Ruukki kello 15–16.

Sunnuntai 8.8. Kuntosali Kuntoparkki Raahe iltapäivä/ilta (tarkka aika ei ole tiedossa).

Maanantai 9.8. Tokmanni Raahe kello 20.35-20.55.

Torstai 12.8. Pizzeria Finlandia kello 15.45-16.15.

Torstai 12.8. Liminganportin Rolls kello 19-20.

Kyseisissä paikoissa edellä mainittuina aikoina käyneiden kannattaa tarkkailla vointiaan ja oireiden alkaessa hakeutua koronanäytteenottoon.

Lista voi täydentyä, kun jäljitystyö etenee.

Juttua päivitetty 16.8. kello 17.49. Muutettu RAS:n antaman uuden tiedon pohjalta Tokmannin päivä sunnuntaista maanantaiksi.