Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Raahen haa­vei­le­mal­le lai­vo­jen pur­ku­te­la­kal­le haetaan jo kokoa ja hintaa, mutta tärkein kysymys koskee toi­min­nan kan­nat­ta­vuut­ta

Raahen seudun kehitys selvittää syksyn aikana, onko laivojen purkutelakan perustaminen Suomeen ja erityisesti Raahen alueelle liiketaloudellisesti kannattavaa.

Työ laivojen purkutelakan saamiseksi Raaheen etenee. Nyt selvitetään purkutelakan liiketoimintamahdollisuuksia. Samalla siirrytään jo ihan käytännön kysymysten äärelle: halutaan muun muassa tietää paljonko telakka tarvitsee tilaa ja paljonko sen rakentaminen tulee maksamaan.

Raahen seudun kehitys on pestannut kolme asiantuntijaorganisaatiota hakemaan vastauksia laivojen purkamiseen, purkutelakan konseptiin ja laivojen purkamisen tulevaisuuden teknologioihin liittyviin kysymyksiin.

– Tärkeintä on tässä vaiheessa selvittää liiketaloudellista kannattavuutta, jonka perusteella voidaan arvioida tulevia jatkotoimenpiteitä, Raahen kaupungin teollisuusasiamies Harri Tuomikoski sanoo.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe