Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Raahen seu­ra­kun­ta hakee uutta kiin­teis­tö­pääl­lik­köä huo­leh­ti­maan kym­me­nis­tä kiin­teis­töis­tä

Raahen seurakunta julistaa kiinteistöpäällikön viran haettavaksi. Kirkkoneuvosto päätti asiasta samalla kun se myönsi Toivo Partaselle eron kiinteistöpäällikön virasta.

Partanen jättää viran marraskuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Hänen määräaikainen työsuhde on ollut sidoksissa uuden seurakuntakeskuksen rakennushankkeen valmistumiseen. Seurakuntakeskus on valmistunut pääosin elokuussa ja viimeiset työt valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Raahen seurakunnalla on kaikkiaan yli 30 kiinteistöä, muun muassa seitsemän kirkkoa ja kahdeksan seurakuntataloa. Kiinteistöpäällikkö vastaa seurakunnan kiinteistötoimen johtamisesta, valvonnasta ja kehittämisestä, kiinteistöjen kunnossapidosta sekä korjaus- ja muutostöistä. Hän osallistuu kiinteistöstrategian laatimiseen, toimii seurakuntamestarien ja kiinteistötyöntekijöiden esihenkilönä sekä seurakunnan työsuojelupäällikkönä.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe