Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Raahen tieto- ja vies­tin­tä­tek­nii­kan in­si­nöö­ri­kou­lu­tuk­seen voi nyt hakea

Keskiviikkona alkaneessa korkeakoulujen yhteishaussa on ensimmäistä kertaa mukana Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) Raahessa toteutettava tieto- ja viestintätekniikan insinöörin päivätoteutus. Tieto- ja viestintätekniikan AMK-insinöörin koulutus on uusi kokonaisuus, jossa keskitytään ohjelmistokehitykseen ja kyberturvallisuuteen.

KAMKin ammattikorkeakoulututkintoon johtavista Raahessa toteutettavista koulutuksista haettavana on myös konetekniikan insinöörin monimuotototeutus. Korkeakoulujen yhteishaussa nyt mukana olevat koulutukset alkavat syksyllä 2023.

KAMKin ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on tarjolla kevään toisessa yhteishaussa kaikkiaan lähes 450 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, sosionomi- ja liikunnanohjaajakoulutuksissa. AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena Raahen lisäksi Kuusamossa, pääkaupunkiseudulla sekä tietysti Kajaanissa.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_