Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Jätinkirkot: Raahen Seutu kiipesi Pirt­ti­vaa­ran laelle

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ra­ken­ne­tun ym­pä­ris­tön lau­ta­kun­ta hylkäsi aja­tuk­sen laa­jen­taa Arina Areena esi­te­tyl­lä tal­koo­työ­mal­lil­la

Lautakunnan mielestä Raaheen tarvitaan kiinteärunkoinen, pitkäikäinen ja elinkaarikustannuksiltaan edullinen halli. Sellaiseen ei ole juuri nyt varaa.

Raahen rakennetun ympäristön lautakunta päätti kokouksessaan tiistaina yksimielisesti, että Arina Areenan laajennusta ei lähdetä toteuttamaan esitetyllä talkootyömallilla, jossa kaupunki olisi toiminut investoijana ja FC Raahe olisi vastannut suurimmasta osasta kustannuksia.

Lautakunta on vahvasti sitä mieltä, että jalkapallon ja pesäpallon olosuhteita pitää parantaa, mutta ratkaisuna tulee olla kiinteärunkoinen, pitkäikäinen ja elinkaarikustannuksiltaan edullinen halli. Tällä hetkellä kaupungin taloustilanne ei mahdollista tällaisen hallin rakentamista nopealla aikataululla.

Lautakunta ei hyväksy myöskään FC Raahen esittämää ostotarjousta. Lautakunnan lähettämässä tiedotteessa todetaan, että lautakunta näkee edelleen olosuhteiden parantamisen tapahtuvan tulevaisuudessa kiinteärunkoisen hallin avulla.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_