Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ra­vin­to­loi­ta sul­keu­tuu ja hen­ki­lös­tös­tä moni joutuu pak­ko­lo­mal­le – Mitä mieltä sinä olet au­kio­lo­ra­joi­tuk­sis­ta?

Riemu ja Blues Moon sulkevat ovensa viikon kuluttua. Lukuisia työntekijöitä lomautetaan. Syynä on hallituksen päätös supistaa ravintoloiden aukioloja.

Hallitus supistaa ravintoloiden aukioloa torstaista lähtien koronaviruksen tartuntojen kiihdyttyä Suomessa. Raahelaiset ravintoloitsijat ovat joutuneet antamaan lomautusilmoituksia työntekijöilleen ja ilmoittamaan tuntityöläisilleen töiden vähenemisestä.

Ravintoloissa suhtaudutaan kriittisesti hallituksen päätökseen lopettaa ravintoloiden anniskelu puolen yön aikaan ja sulkea kaikki ravintolat yhteen mennessä.

– Pettynyt olen siihen, että tämä koskee pohjoisiakin alueita. Olisi annettu avin päättää ravintoloiden aukioloista alueellisesti. Raahessa ei ole edes tartuntoja, sanoo ravintoloitsija Eero Paakki.

Paakki kertoo peruneensa yökerho Riemuun sovittuja rokkibändikeikkoja.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.