Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ruukin Ase­man­seu­dun ase­ma­kaa­van muu­tos­ta ja laa­jen­nus­ta Yri­tys­puis­ton alueel­la koskeva asia ta­kai­sin val­mis­te­luun

Siikajoen kunnanhallitus on päättänyt palauttaa Yrityspuiston alueen asemakaavan muutosta ja laajennusta koskevan asian takaisin valmisteluun.

Ruukin Yrityspuisto Oy on esittänyt asemakaavan muutosta ja laajennusta Yrityspuiston alueella. Asemakaavan muutoksen keskeisenä tavoitteena on tarkastella mahdollisuutta siirtää Ahlströmintien ja Sammalkankaantien risteys etelämmäs lähemmäs rautatien alittavaa alikulkua, joka mahdollistaa korttelin 322 laajentamisen pohjoiseen päin. Asemakaavaa laajennetaan Ruukin Yrityspuisto Oy:n maa-alueelle.

Kaavakonsultti Sweco Infra & Rail Oy on laatinut kaavamuutoksesta osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä asemakaavaluonnoksen selostuksineen.

Asemakaavan muutos koskee asemakaavan kortteleita 322 ja 311 sekä niihin liittyviä katu-, liikenne- ja virkistysalueita.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.