Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Seu­dul­li­seen Visit Raaheen va­lit­tiin tutut työn­te­ki­jät

Visit Raahen matkailupäällikön toimeen on valittu Hanna-Leena Korhonen ja viestintäkoordinaattorin toimeen Terhi Eteläinen. Työsuhteet alkavat 1. heinäkuuta ja ovat voimassa toistaiseksi.

Korhonen on työskennellyt Raahessa matkailupäällikkönä ja Eteläinen matkailun markkinointi- ja viestintätehtävissä vuodesta 2017 lähtien.

Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen valtuustot hyväksyivät joulukuussa sopimuksen Raahen seutukunnan matkailun ylikunnallisesta organisoitumisesta. Vuoden 2025 loppuun voimassa olevassa sopimuksessa kunnat ovat päättäneet, että seutukunnan matkailun ylikunnallinen organisoituminen eli Visit Raahen toiminnan koordinoiminen edellyttää vähintään kahden henkilön työpanosta.

Henkilövalinnat tehnyt Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen katsoo, että koska seudullisesta matkailusta ja sen resurssitarpeesta on päätetty neljäksi vuodeksi, työvoiman tarpeen voidaan katsoa olevan pysyvää.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.