Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Sii­ka­joel­la sel­vi­te­tään mah­dol­li­suut­ta antaa kun­ta­lai­sil­le punk­ki­ro­ko­tus

Kunnanvaltuutettu Jari Ojala (ps) on tehnyt valtuustoaloitteen punkkirokotusten tarjoamisesta kuntalaisille. Hän ehdottaa kesäkuussa jättämässään aloitteessa kustannusten ja rokotteiden antamisen mahdollisuuden selvittämistä.

Aiemmin samasta asiasta on tehnyt valtuustoaloitteen Tiina Hovi (kesk). Siikajoen kunnanhallitus käsitteli Ojalan aloitetta maanantaina. Hovin jättämän aloitteen jälkeen kunnanhallitus pyysi Raahen hyvinvointikuntayhtymää selvittämään punkkirokotteen tarjoamisen mahdollisuudet ja kustannukset.

Siikajoen kunnanhallitus toteaa, että hyvinvointikuntayhtymän kautta tulee selvittää myös mahdollisuudet rokotusohjelman käynnistämiseksi. Siikajoen kunta pyrkii vaikuttamaan riskialueiden määrittelyyn.

Kunnanhallitus päätti, että kun hyvinvointikuntayhtymältä on saatu vastaukset määritellään toimenpiteet sekä Tiina Hovin että Jari Ojalan aloitteisiin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe