THL: Oulussa seit­se­män uutta ko­ro­na­ta­paus­ta, Raa­hes­sa satanen rikki tar­tun­ta­mää­ris­sä – koko maassa 263 uutta tar­tun­taa

Pohjois-Pohjanmaalla on todettu viime keväästä lähtien yhteensä 2 937 koronatapausta.

Koko maassa on todettu nyt yhteensä 85 607 koronatartuntaa.
Koko maassa on todettu nyt yhteensä 85 607 koronatartuntaa.
Kuva: Vesa Joensuu

Oulussa on todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kaupungissa on todettu epidemian alkamisesta lähtien nyt yhteensä 2 134 tartuntaa.

Oulun lisäksi THL tilastoi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle kaksi muuta tartuntaa. Tapaukset todettiin Limingassa ja Raahessa. Limingassa on nyt todettu 47 ja Raahessa tasan sata tartuntaa.

Pohjois-Pohjanmaalla on todettu viime keväästä lähtien yhteensä 2 937 koronatapausta.

Lapin sairaanhoitopiirin tartuntamäärät kasvoivat yhdellä, kun Rovaniemelle kirjattiin uusi tartunta. Lapissa on nyt todettu 615 ja Rovaniemellä 294 tartuntaa.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueelle kirjattiin viisi uutta tapausta. Tornioon kirjattiin neljä ja Kemiin yksi tartunta. Torniossa on todettu viime keväästä lähtien 327 ja Kemissä 117 tartuntaa. Koko sairaanhoitopiirin alueella tartuntoja on 576 kappaletta.

Myös Kainuun ja Kajaanin tartuntamäärät jatkoivat nousuaan, kun Kajaaniin tilastoitiin kolme uutta tartuntaa. Kainuussa on todettu epidemian alkamisesta lähtien 294 ja Kajaanissa 146 tartuntaa.

Koko maahan THL tilastoi lauantaina 263 uutta koronatartuntaa.

Suomessa on todettu viime keväästä lähtien yhteensä 85 607 koronavirustartuntaa.