Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

THL: Suo­mes­sa todettu 770 uutta ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa – Poh­jois-Poh­jan­maal­la yh­teen­sä 13 uutta tar­tun­taa

Koronavirusepidemian aikana on Suomessa todettu nyt yli 70 000 tartuntaa.

Suomessa on todettu 770 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Tartunnoista 13 on todettu Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Pohjois-Pohjanmaan uusista tartunnoista kuusi on todettu Oulussa, kolme Kuusamossa, kaksi Siikalatvalla, yksi Muhoksella ja yksi Iissä. Pohjois-Pohjanmaalla on tilastoitu koronavirusepidemian aikana tähän mennessä yhteensä 2 685 koronavirustartuntaa

Oulussa on todettu tähän mennessä yhteensä 1978 koronavirustartuntaa, Kuusamossa 41 tartuntaa, Siikalatvalla neljätoista, Muhoksella 30 ja Iissä 42 tartuntaa.

Lapin sairaanhoitopiirin alueella on todettu neljä uutta tartuntaa, joista kaksi todettiin Rovaniemellä, yksi Kittilässä ja yksi Kolarissa. Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu tähän mennessä 575 koronatartuntaa.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella ei tilastoitu uusia tartuntoja. Länsi-Pohjan alueella tartuntoja on todettu yhteensä 526.

Kainuun sairaanhoitopiirissä Kajaanissa on todettu kaksi koronavirustartuntaa. Kainuussa on todettu tähän mennessä 251 tartuntaa.

Koko maan tartuntalukema rikkoi perjantaina 70 000 rajan, nyt koronavirustartuntoja on tilastoitu Suomessa yhteensä 70 267 tapausta yli vuoden kestäneen epidemian aikana.