Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Vaaleja siir­ret­tiin, entä sitten?

Heti alkuun teen selväksi, etten ole poliittisesti kallellaan mihinkään suuntaan. Enkä varmasti nykymenolla tule koskaan olemaankaan. En ole koskaan äänestänyt puoluetta, vaan aina henkilöä, joka aikoo ajaa itselleni tärkeitä asioita. Tai ainakin yrittää ajaa. Yksikään puolue ei ole minua varten, mikä on taas toisaalta laskenut aina omaa mielenkiintoa politiikkaa kohtaan. Mutta totta kai, vähän pitää aina olla kartalla, missä puolueet menevät nykyään. On minullakin toki joitakin puolueita, joiden edustajille en ääntäni tule koskaan antamaan. Mutta ei niistä sen enempää.

Sitten itse asiaan. Vaaleja siirrettiin ja se on aiheuttanut runsaasti mielensä pahoittamista eri leireissä. Varsinkin opposition suunnalla. Mieltä nyt tunnutaan pahoittavan jatkuvasti muutenkin, joten ei ole mikään ihme, että tämäkin asia sai monet avaamaan sanaiset arkkunsa. Vaaleja siirrettiin parilla kuukaudella, entä sitten? Onko se nyt niin valtavan vakava asia? Vastauksessa on kaksi kirjainta: ei.

Sitä en tosin ymmärrä ollenkaan, miksi tilanteeseen ei valmistauduttu paremmin.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.