Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Jätinkirkot: Raahen Seutu kiipesi Pirt­ti­vaa­ran laelle

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Yksi sai­raa­laan kahden hen­ki­lö­au­ton ja kahden raskaan ajo­neu­von ko­la­ri­su­mas­ta Ka­si­tiel­lä Raa­hes­sa

Yksi ihminen vietiin sairaalahoitoon kahden henkilöauton ja kahden raskaan ajoneuvon välisen liikenneonnettomuuden seurauksena iltapäivällä valtatie 8:lla Raahessa.

Poliisin mukaan Raahen suuntaan ajanut henkilöauto oli törmännyt vastaan ajaneen raskaan ajoneuvon etukulmaan. Rekan kuljettaja oli ilmeisesti yrittänyt väistää ja ajautui sen seurauksena ojaan törmäyksen jälkeen.

Kolariin joutuneen rekan perässä ajanut toinen raskas ajoneuvo teki rajun hätäjarrutuksen, jonka seurauksena sen perässä ajanut toinen henkilöauto rysäytti jarruttajan perään.

Kolariajoneuvoissa oli kaikkiaan kuusi ihmistä, joista yhden pelastuslaitos auttoi pois romuttuneesta autosta. Autoa ei kuitenkaan tarvinnut purkaa loukkaantuneen ulos saamiseksi, kertoi päivystävä palomestari Tapani Lehtelä.

Ulos autettu henkilö kuljetettiin sairaalaan jatkohoitoon.

Onnettomuuden vuoksi liikenne paikalla oli arviolta puoli tuntia täysin poikki, ja poliisi ohjasi liikennettä kiertotielle. Onnettomuuspaikka oli pari kilometriä Pattijoelta Oulun suuntaan.

Onnettomuus sattui 16.30 aikaan. Tilanne oli viranomaisten osalta ohi reilun tunnin kuluttua. Poliisi tutkii kolaria liikenneturvallisuuden vaarantamisena.