Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä määräaikainen Raahen Seutu 2 kk 34,90 euroa

Tilaajille

Yk­sin­yrit­tä­jil­le tukea: Myt­ty-han­ke tarjoaa ke­hit­tä­mis­apua mik­ro­yrit­tä­jil­le

Yrittäjät voivat hakeutua vielä mukaan pienten yritysten hyvinvointia ja tuottavuutta kehittävään Mytty-hankkeeseen, jota toteuttavat Työterveyslaitos ja Oulun yliopisto.

Työterveyslaitos ja Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti tiedottavat aloittaneensa viime keväänä yhdessä hankkeen, joka tähtää mikro- ja pk-yrityksien työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämiseen. Hanke käynnistyi juuri parahiksi koronakurimuksen keskelle.

ESR-rahoitteinen Mytty – mikroyrittäjien työkyky ja tuottavuus -hanke toteutetaan Nivala-Haapajärven, Kalajoen, Raahen ja Ylivieskan alueilla.

Yrittäjän monitaitoisuus on rikkaus, mutta myös sudenkuoppa. Pitkät päivät milloin markkinoinnin, myynnin valmistuksen tai vaikka toimitilojen huollon parissa syövät jaksamista. Siinä missä palkansaajien työhyvinvoinnista on puhuttu jo pitkään, ei yrittäjien työhyvinvointiin ole tartuttu vastaavassa määrin.

Hankkeessa mukana ollut yrittäjä Riitta Pekkala kokee saaneensa konkreettisia vinkkejä oman työhyvinvoinnin parantamiseen ja siihen, mikä työhyvinvointiin vaikuttaa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.