Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

FC Raahe ei ymmärrä kau­pun­gin toi­min­taa Arina Areenan suhteen – Raimo Seik­ka­la: "Voi sanoa, että on vas­tuu­ton­ta maksaa veroja Raa­heen, jos kau­pun­gin­hal­li­tuk­sel­ta ei löydy ryh­ti­lii­ket­tä"

Raahen kaupungin rakennetun ympäristön lautakunta päätti kokouksessaan tiistaina yksimielisesti, että Arina Areenan laajennusta ei lähdetä toteuttamaan esitetyllä talkootyömallilla, jossa kaupunki olisi toiminut investoijana ja FC Raahe olisi vastannut suurimmasta osasta kustannuksia. Tämä päätös pisti vihaksi FC Raahen leirissä. Varapuheenjohtaja ja hallin laajennusta kovasti ajanut Raimo Seikkala puhisi torstaina aamulla puhelimeen painokasta tekstiä kaupungin suuntaan.

– Raahen kaupunki kieltäytyi 300 000 euron lahjoituksesta. Ja tietenkin samalla se kieltäytyi järjestämästä lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuksia. Raahessa ei ole riittävästi tiloja harrastaa, ja juhlapuheissa puhutaan siitä, että lapset ja nuoret eivät harrasta liikuntaa, mutta käytännön tasolla ei olla valmiita tekemään asialle mitään.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Raahen alueen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe