Tilaajille

Ikuinen opis­ke­li­ja haa­vei­lee val­mis­tu­mi­ses­ta – "In­nos­tun aina jostain uu­des­ta, kun edel­li­sen tut­kin­non olen saanut val­miik­si"

Varhaiskasvatuksessa tehdään työtä suoraan sydämestä, Pyhäjoen kunnan varhaiskasvatusjohtajana elokuussa aloittanut Heidi Salo.

Pienenä olin varma, että minusta tulisi pankkitäti. Äiti on hoitanut aina perheen rakennusfirman kirjanpidon, joten kotoa löytyi esimerkiksi pankkisiirtolomakkeita, joita sai toisinaan mukaan pankkileikkiin. Myöhemmin työskentelinkin vajaan kolmen vuoden ajan Kaustisella Säästöpankissa palveluneuvojana, mutta ala ei kuitenkaan loppujen lopuksi ollut omani.

Isona minusta tulikin sosionomi. Koulutuksen myötä olen ehtinyt työskennellä perheohjaajana, esikoulun opettajana ja varhaiskasvatuksessa esimiehenä. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa ylemmässä ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalan kehittämistä ja johtamista. Olen varmasti ikuinen opiskelija, koska innostun aina jostain uudesta, kun edellisen tutkinnon olen saanut valmiiksi. Tällä hetkellä tosin haaveilen vain valmistumisesta, jotta iltaisin voisi avata jonkin muun kuin opintoihin liittyvän kirjan.