Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

In­nok­kai­ta par­tio­lai­sia on tulossa enemmän kuin Ruukin Sa­moo­jiin voidaan ottaa – ryh­män­joh­ta­ja­na toi­mi­mi­ses­ta kiin­nos­tu­nei­ta ai­kui­sia kai­va­taan ki­peäs­ti

Parinkymmenen vuoden toimintatauon jälkeen Siikajoella uudelleen käynnistetty partiotoiminta on osoittautunut lapsille mieluisaksi harrastukseksi.

Siikajoki/Ruukki

Hietamaan ympäristö täyttyi torstai-iltana elämästä, kun koolla oli yhtä aikaa Ruukin Samoojien kaksi sudenpentujen ryhmää, jonka muodostavat 7–9-vuotiaat lapset. Rivimuodostelmasta kaikui 17 sudenpennun laulu, kun yhdessä laulettiin ilta alkuun Reilut pennut -laululla.

Sudenpennut olivat koolla yhdistettynä ryhmänä kuluneella viikolla läpi Suomen vietetyn partioviikon kunniaksi.

Lauantaina 23. huhtikuuta oli Yrjön nimipäivä, jota partiolaiset viettävät esikuvansa Pyhän Yrjön kunniaksi.

– Meillä on tällä hetkellä lippukunnassa sellainen haaste, että lapsia on tulossa enemmän mukaan kuin lippukunnassa on harrastuksen mahdollistavia aikuisia. Uusia partioryhmiä voidaan perustaa, jos saamme uusia aikuisia mukaan ja vetämään heille toimintaa, lippukunnan ohjelmajohtaja Kati Mehtomaa kertoo.

Ruukin Samoojissa ohjaajina toimivien yhteinen viesti on, että jos aikuinen huomaa pohtivansa, olisiko partio häntä varten, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä lippukuntaan.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.