Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kau­pun­gin­hal­li­tus haluaa Pik­ku­lah­den alueen ke­hit­tä­mi­sen kus­tan­nuk­sis­ta tar­kem­man suun­ni­tel­man

Raahen kaupunginhallitus edellyttää, että Pikkulahden puisto-, virkistys- ja liikuntasuunnitelmaehdotuksesta laaditaan tulevien vuosien talouden sallimiin rajoihin pohjautuva tarkempi toteuttamis- ja kustannussuunnitelma. Tällä Liisa Lumijärven (kesk) esittämällä ja Aimo Karppisen (kesk) kannattamalla lisäyksellä kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina yksimielisesti Pikkulahden puisto-, virkistys-, ja liikuntasuunnitelman ehdotuksen sekä Pikkulahden asemakaavan ja asemakaavan muutosehdotuksen.

– Hallitus haluaa tällä päätöksellä osoittaa selvästi, että se haluaa olla kehittämässä aluetta kokonaisuutena ja näkee potentiaalia tälle hienolle alueella, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki (kesk) sanoo.

Alustavan arvion mukaan puisto-, virkistys- ja liikuntasuunnitelmakokonaisuuden toteuttamisen kustannukset olisivat Raahen kaupungille noin 15 miljoonaa euroa.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe