Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kes­kus­te­lu Arina Aree­nas­ta jatkuu tek­ni­ses­sä kes­kuk­ses­sa

Raahen kaupungin tekninen keskus on kutsunut FC Raahen edustajat jatkoneuvotteluihin Arina Areenan laajennukseen liittyen. Helmikuun aikana tekninen keskus on myös tutustunut hankkeen taustamateriaaliin.

Valtuutettu Paavo Törmi (sd) teki joulukuun valtuuston kokouksessa aloitteen, että kaupunki käynnistää tarkemmat neuvottelut FC Raahen kanssa Arina Areenan omistuksen siirtämiseksi FC Raahen perustamalle kiinteistöyhtiölle, jotta hallin rakentaminen saadaan toteutettua mahdollisimman pikaisesti.

Samassa joulukuun valtuuston kokouksessa Raahen perussuomalaiset esittivät, että Arina Areenan laajentaminen otettaisiin uudelleen rakennetun ympäristön lautakuntaan.

Valtuustoaloitteisiin antamissaan vastauksissa tekninen johtaja Jarkko Vimpari ja liikuntapalvelupäällikkö Toni Ojala kertovat, että Arina Areenan tulevaisuus tulee rakennetun ympäristön lautakunnan käsittelyyn myöhemmin.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe