Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kirk­ko­neu­vos­to joutui vielä kerran pyör­tä­mään pää­tök­sen­sä: Par­ta­nen saa pitää vir­kan­sa seu­ra­kun­ta­kes­kuk­sen val­mis­tu­mi­seen saakka

Raahen seurakunta tyytyy Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätökseen kiinteistöpäällikkö Toivo Partasen irtisanomisen kumoamisesta. Raahen seurakunnan kirkkoneuvosto on yksimielisesti päättänyt, että asiassa ei haeta valituslupaa korkeimmalta hallinto-oikeudelta, ja että seurakunta maksaa Partasen 3 348 euron oikeudenkäyntikulut.

Kirkkoneuvosto päätti asiasta ensimmäisen kerran lokakuussa, mutta joutui palaamaan asiaan marraskuun kokouksessaan. Lokakuussa kirkkoneuvosto päätti sopia Toivo Partasen kanssa vuoden 2022 loppuun kestävän määräaikaisen virkasuhteen siten, että kiinteistöpäällikkö pitää vuosilomat virkasuhteen päättymiseen mennessä. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti, että Partasen on esitettävä kuukausittain raportti meneillään olevista projekteista ja hankkeista.

Päätöksen jälkeen sen laillisuutta kysyttiin Kirkon työmarkkinalaitokselta, joka totesi kirkkoneuvoston päätöksen Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätöksen vastaiseksi.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_