Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ky­syim­me hy­vin­voin­tia­lueel­ta, onko kaikki val­mis­ta, kun H-hetki koit­taa. Toi­mi­vat­ko so­te-pal­ve­lut, pal­kan­mak­su ja tie­to­jär­jes­tel­mät? Miten tähän kaik­keen on va­rau­dut­tu?

Valmistelijoiden mukaan siirtymä on onnistunut, jos arjessa ei vuodenvaihteen jälkeen huomaa mitään erityistä muutosta. Pankkien kykyä liikutella Pohteen suuria summia on testattu etukäteen.

Yhteiskuvassa osa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallinnosta, joka on viime kuukaudet valmistellut siirtymää. Kuvassa vasemmalla Leena Pimperi-Koivisto, Merja Meriläinen, Kirsti Ylitalo-Katajisto, Jaakko Niinimäki, Ilkka Haataja (takarivi vas.), Miia Turpeinen, Anu Vuorinen, Petra Neitola, Terhi Nevala, Ollipekka Huotari (keskellä seisten), Laura Paloheimo, Mikko Weissenfelt (oikealla seisten) Kaj Sundqvist, Outi Korhonen ja Juha Jääskeläinen.
Yhteiskuvassa osa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallinnosta, joka on viime kuukaudet valmistellut siirtymää. Kuvassa vasemmalla Leena Pimperi-Koivisto, Merja Meriläinen, Kirsti Ylitalo-Katajisto, Jaakko Niinimäki, Ilkka Haataja (takarivi vas.),

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.