Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Niemelä haluaa sel­vi­tyk­sen Raahen kau­pun­gin kone- ja ka­lus­to­han­kin­nois­ta - "Ovatko kaikki todella tar­peen?"

Kaupunginvaltuutettu Sari Niemelä (ps) esittää selvityksen tekemistä siitä, ovatko Raahen kaupungin suunnitelmissa olevat kone- ja kalustohankinnat todella tarpeen esitetyssä mittakaavassa, vai olisiko kustannustehokkaampaa kilpailuttaa hankinnat ja palvelut urakoitsijoilla. Niemelän mielestä selvityksestä tulee ilmetä mikä on kaupungin laitteiden ja koneiden kokonaiskäyttöaste prosentteina tällä hetkellä ja käyttötunnit vuositasolla sekä minkä verran arvioidaan kokonaiskäyttöasteen olevan hankintojen jälkeen.

Valtuustoaloitteessaan Niemelä esittää myös kaikkien ei-välttämättömien ja -akuuttien investointien jäädyttämistä siksi aikaa, kunnes selvitys todellisista investointitarpeista ja urakoitsijoiden kaluston hyödyntämisestä sekä laskelmat konekeskuksen ja keskuskorjaamon yhtiöittämisen kannattavuudesta on tehty.

Niemelän mukaan tänä vuonna kaupungilla on hankinnassa tai kilpailutuksessa kiinteistöhoitokone, kuorma-auton lava, ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitettu trukki, vaihtolavasovitteinen vesisäiliö ja pakettiauto alumiinilavalla.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_