Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Raahe kutsuu 14 hakijaa haas­tat­te­luun – kutsun saavat muun muassa Hai­luo­don kun­nan­sih­tee­ri ja Mu­hok­sen entinen hal­lin­to- ja ta­lous­joh­ta­ja

Raahen kaupunginhallitus valitsi maanantain kokouksessaan hallintojohtajan ja henkilöstöpäällikön virkoihin haastateltavat hakijat. Hallintojohtajan virkaan haastatellaan kuusi ja henkilöstöpäällikön virkaan kahdeksan hakijaa. Raahen kaupungin hallintojohtajan virkaan oli kaikkiaan kahdeksan ja henkilöstöpäällikön virkaan 17 hakijaa.

Hallintojohtajan virkaa hakeneista haastatteluun kutsutaan Jussi-Pekka Ahonen, Maarit Alikoski, Matti Bergman, Tanja Kallonen, Rauno Maaninka ja Sabah Samaletdin. Heistä Alikoski on Hailuodon kunnansihteeri, Maaninka Muhoksen entinen hallinto- ja talousjohtaja ja Samaletdin Evijärven ja Myrskylän entinen kunnanjohtaja.

Henkilöstöpäällikön virkaa hakevista kaupunginhallitukselta kutsun haastatteluun saavat Pertti Bäckman, Virve Heikkilä, Vesa Lumme, Reeta Rahkola, Seppo Sarlin, Timo Savela, Jaana Urpilainen ja Pauliina Värttö.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_