Mainos: Tilaa Raahen Seutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Raahe pestasi tuh­dis­ti ko­ke­mus­ta: maan­käy­tön suun­nit­te­li­jak­si valittu on entinen pro­fes­so­ri ja kau­pun­gin­ark­ki­teh­ti

Raahen kaupungin kaavoitusyksikössä avoinna olleeseen maankäytön suunnittelijan tehtävään on valittu tekniikan tohtori, arkkitehti Tarja Outila. Maankäytön suunnittelijan tehtäviin kuuluu Raahessa muun muassa maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät asiantuntijatehtävät, asema- ja yleiskaavojen laatiminen, maankäytön suunnitelmien ja selvitysten valmistelu, osallistuminen maankäytön suunnitteluprosesseihin ja konsulttityön ohjaaminen.

Tarja Outila on toiminut vuodesta 2018 alkaen yhdyskuntasuunnittelun professorina Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikössä. Vuosina 2009–2018 hän työskenteli Rovaniemen kaupungin palveluksessa ensin kaavoituspäällikkönä ja sitten kaupunginarkkitehtina. Outila on työskennellyt myös Lapin ympäristökeskuksessa arkkitehtinä ja alueidenkäyttöpäällikkönä.

Raahen kaupungin kaavoitusyksikössä 9.1.2023

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.