Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Jätinkirkot: Raahen Seutu kiipesi Pirt­ti­vaa­ran laelle

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raahe pestasi tuh­dis­ti ko­ke­mus­ta: maan­käy­tön suun­nit­te­li­jak­si valittu on entinen pro­fes­so­ri ja kau­pun­gin­ark­ki­teh­ti

Raahen kaupungin kaavoitusyksikössä avoinna olleeseen maankäytön suunnittelijan tehtävään on valittu tekniikan tohtori, arkkitehti Tarja Outila. Maankäytön suunnittelijan tehtäviin kuuluu Raahessa muun muassa maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät asiantuntijatehtävät, asema- ja yleiskaavojen laatiminen, maankäytön suunnitelmien ja selvitysten valmistelu, osallistuminen maankäytön suunnitteluprosesseihin ja konsulttityön ohjaaminen.

Tarja Outila on toiminut vuodesta 2018 alkaen yhdyskuntasuunnittelun professorina Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikössä. Vuosina 2009–2018 hän työskenteli Rovaniemen kaupungin palveluksessa ensin kaavoituspäällikkönä ja sitten kaupunginarkkitehtina. Outila on työskennellyt myös Lapin ympäristökeskuksessa arkkitehtinä ja alueidenkäyttöpäällikkönä.

Raahen kaupungin kaavoitusyksikössä 9.1.2023 alkaen täytettävään maankäytön suunnittelijan vakituiseen työsuhteeseen oli kuusi hakijaa, joista kaksi haastateltiin.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_