Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raahen isoin kissa on nos­tet­tu nyt pöy­däl­le ja uusia ideoita otetaan vastaan - katso miltä lii­ke­kes­kus­ta näyttää nyt linnun pers­pek­tii­vis­tä

Kissa on nostettu Raahessa pöydälle. Nyt kaavoitetaan liikekeskustan ytimen tulevaisuutta 20 vuoden päähän. Siinä ratkaistaan kävelykatunäkymää ja sitä, mitä tehdä Härkätorille.

Tuskinpa mistään on Raahessa niin paljon käytetty aikaa ja vaivaa mielipiteiden vaihtoon kuin siitä, miten Raahen keskustaa pitäisi kehittää. Nyt on aika viedä puheet teoiksi. Kävelykadun läntistä päätä Prisman suunnasta ollaan kaavoittamassa tulevaisuuden tarpeita varten, ja Raahen kaupunki suo kaikille halukkaille tilaisuuden vaikuttaa kaavoituksen suuntaan.

Hankkeen lähtölaukaus on kuultu yksityisten kiinteistöjen omistajien tonteilta. Raahen Seudun Osuuspankki, Arina Kiinteistöt ja Aberdeenin kiinteistörahasto APFF:n omistama Kiinteistöosakeyhtiö Laivurinkatu 26 ovat kaikki kolme tehneet kaavoitusaloitteen kävelykadun varressa olevien kiinteistöjensä kaavoittamisesta. Taustalla on tarve kehittää omaa kiinteistöä seuraavien vuosien aikana.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_