Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Sii­ka­joen kiin­teis­tö- ja tu­lo­ve­rop­ro­sen­tit ha­lu­taan säi­lyt­tää en­nal­laan

Siikajoen kunnanhallitus käsittelee maanantaina kokouksessaan kunnan tuloveroprosenttia. Kunnanhallituksen esityslistan mukaan tuloveroprosentti halutaan pitää samassa kuin tänä vuonna, eli 22 prosentissa. Kunnan tuloveroprosentti on seutukunnan korkein. Raahessa tuloveroprosentti oli tänä vuonna 21 ja Pyhäjoella 20,75 prosenttia.

Verottajalta saadun ennusteen mukaan kunnan tuloverot olisivat ensi vuonna 15 121 000 euroa, jos tuloveroprosentti pidetään ennallaan. Tämän vuoden arvio kunnan verotuloista on 15 290 000 euroa.

Siikajoen kunnanhallitukselle esitetään myös, että kiinteistövero pidetään ensi vuonna tämän vuoden lukemissa. Tänä vuonna kunnan yleinen kiinteistövero oli 1,05 prosenttia, vakituisten asuinrakennusten 0,55, muiden asuinrakennusten 1,10, rakentamattoman rakennuspaikan 3,00, yleishyödyllisten yhteisöjen 0,0 sekä voimalaitosten ja tuulivoimaloiden 3,10 prosenttia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi ke ja pe