Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Annalan kesä avat­tiin mu­si­soi­den

Annalan kotiseutumuseossa vietettiin tällä viikolla kesän avajaisia. Maatalousmuseo Sarka valitsi jo aiemmin Annalan vuoden 2022 kesäkohteeksi.

Annalan kotiseutumuseo Pyhäjoella on taas avannut ovensa kesän ajaksi. Avausviikolla ohjelmassa oli työpajoja, joissa päästiin tutustumaan kanteleen soittoon sekä kierrätys- ja luonnonmateriaaleista tehtyihin soittimiin.

Illalla järjestettiin vielä Metsänpeitto konsertti, jossa tutustuttiin muinaisiin metsän asukkaisiin, vanhoihin luontokäsityksiin sekä perinteisiin soittimiin.

Työpajoja ja konserttia pitämässä oli Uulu-niminen yritys Tampereelta. Kulttuuriosuuskunta Uulu perehdyttää lapsia ja aikuisia musiikkikulttuureihin esimerkiksi juuri konserttien ja työpajojen avulla.

– Tavoitteemme on tutustuttaa ihmisiä musiikkiin ja osoittaa, että musikaalisuus ja luovuus asuu meidän kaikkien sisällä, kertoo Kari Lounela, joka toimii Uulussa muusikkona ja ohjaajana.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.