Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Fen­no­voi­ma hakee sel­keyt­tä roo­lei­hin ja vas­tuu­aluei­siin – vuo­den­vaih­de tuo muu­tok­sia yhtiön or­ga­ni­saa­tioon ja joh­to­ryh­mään

Fennovoima tiedottaa uudelleenorganisoivan toimintaansa ja nimittävänsä uusia henkilöitä yhtiön johtoryhmään. Yhtiön mukaan toimintojen uudelleenjärjestämisellä tuetaan valmistautumista Hanhikivi 1 -hankkeen tuleviin vaiheisiin.

Uudessa organisaatiomallissa laitostoimintojen ja projektitoimintojen nykyiset organisaatiot järjestyvät neljään yksikköön. Niiden vastuulle tulevat tekninen suunnittelu ja lisensiointi, toimitusketjun kehittäminen ja sopimustenhallinta, projektinhallinta ja aikataulu sekä laitoksen käyttö- ja kunnossapitotoimintojen suunnittelu ja valmistelu.

– Uusi malli tuo selkeyttä rooleihin ja vastuualueisiin ja varmistaa valmiutemme siirtyä suunnittelu- ja luvitusvaiheesta varsinaiseen voimalaitosrakentamiseen ja edelleen hankkeen seuraaviin vaiheisiin. Parhaillaan viimeistelemme jäljellä olevaa lisensiointimateriaalia, jonka toimitamme Säteilyturvakeskukselle helmikuussa, toimitusjohtaja Joachim Specht toteaa yhtiön tiedotteessa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.