Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Raahen seu­tu­kun­ta saa­mas­sa elin­voi­ma­stra­te­gian vielä tämän vuoden aikana

Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen muodostamalle seutukunnalle lähdetään työstämään elinvoimastrategiaa vuosille 2024–2030. Tarjouskilpailu seudullisen elinvoimastrategian laadinnasta päättyy viikon kuluttua maanantaina.

Kattavaa elinvoimastrategiaa ja sen toteuttamista koordinoi Raahen seudun kehitys seudullisena yritys- ja elinkeinojen kehittämisorganisaationa. Tarjouspyynnön mukaan strategiatyön tavoitteena on laatia Raahen seutukunnan alueelle toimintaympäristön vahvuudet ja mahdollisuudet sekä tulevaisuuden skenaariot huomioon ottava alueen kasvuun ja kehittymiseen johtava elinvoimastrategia, jonka toteuttamiseen kaikki alueen toimijat voivat sitoutua.

Strategiatyöprosessin eri vaiheisiin osallistetaan alueen elinkeinoelämän toimijat, päättäjät, koulutusorganisaatiot ja yritykset. Strategiatyöprosessin toteutusta ja sen etenemistä tulee johtamaan projektiryhmä, jonka muodostavat kaupungin- ja kunnanjohtajat, Raahen seudun kehityksen johto sekä kilpailutuksen kautta strategiatyön toteuttamiseen valittavan asiantuntijan edustaja.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_