Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tar­vit­set­ko eri­tyis­lii­kun­ta­kor­tin? Raa­he­lai­sen pitää hakea sitä juuri nyt

Erityisryhmät voivat saada Raahessa erityisliikuntakortin, joka tekee liikunnan harrastamisesta Vesipekassa normaalia halvempaa. Korttia pitää hakea Pohteelta toukokuun loppuun mennessä.

Raahen Seutu kertoi hiljattain erityisryhmien liikuntakortista, jonka käyttö Raahessa oli päättänyt vuoden vaihteessa. Toimistosihteeri Tanja Myllylä Raahen kaupungilta kertoo nyt, että kortin jatkosta päästiin Raahen kaupungin liikuntapalveluiden ja Pohteen Raahen terveyskeskuksen yhteistyöpalaverissa kaikkia ilahduttavaan tulokseen.

– Erityisliikuntakortti on Raahen kaupungin liikuntapalveluiden ja Pohteen Raahen terveyskeskuksen yhteistyössä ideoima kortti. Sen avulla edesautetaan omaehtoista kuntoutumista niiden terveyskeskuksen asiakkaiden kohdalla, joilla on jo toimintakyvyssä rajoitteita, kertoo Myllylä.

Kortti oikeuttaa käyttämään Kuntokeidas Vesipekan palveluita, kuten kuntosalia ja uima-altaita, maanantaista perjantaihin aukioloaikoina.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.