Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä määräaikainen Raahen Seutu 2 kk 34,90 euroa

Tilaajille

Vain yksi yh­dek­säs­tä vas­tus­taa – Raahen Seutu kysyi raa­he­lais­ten kan­san­edus­ta­ja­eh­dok­kai­den mie­li­pi­det­tä Bio Hu­vi­myl­lys­tä

Ehdokkaiden mielestä hankkeen toteuttaminen edistäisi Raahen asemaa matkailukaupunkina ja avaisi yhteistyömahdollisuuksia eri toimijoille.

Bio Huvimyllystä ei saa syntymään kiivasta juupas-eipäs -väittelyä raahelaisten kansanedustajaehdokkaiden kesken. Yhdeksästä ehdokkaasta peräti kahdeksan kannattaa historiallisen elokuvateatterirakennuksen kunnostamista kiinnostavaksi käyntikohteeksi Vanhaan Raaheen.

Ehdokkaista ainoastaan Jorma Perander (kd) sanoo, että kaupungin ei pidä ottaa rakennusta vastaan lahjoituksena Soveliuksen apurahastosäätiöltä.

– Järjestetään keräys remonttia varten kuten palloiluhallille. Siinä nähdään miten kiinnostaa ja löytyykö talkoohenkeä, hän toteaa.

Kuusi ehdokasta vastaa selkeästi, että kyllä, Raahen kaupungin pitää ottaa rakennus vastaan lahjoituksena. He ovat Sari Nurro (kok), Pasi Heikkinen (sd), Anu Mattila (ps), Seppo Sorvari (vihr), Eetu Saarenpää (ps) ja Katja Hänninen (vas).

Lue Raahen Seutua: Digi + Lehti 2 kk 34,90 €

Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät