Mainos: Syksyn supertarjouksena Raahen Seutu Digi + Lehti 4 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Päätös pysyi uu­sin­ta­kier­rok­sen, vas­ta­esi­tyk­sen ja ää­nes­tyk­sen jäl­keen­kin: Kum­ma­tin kou­lu­lai­set siir­ty­vät Se­mi­naa­rin alueel­le

Raahen kaupunginvaltuusto pääsi keskustelemaan uudemman kerran Kummatin ja Pattasten koulujen tilajärjestelyistä. Valtuusto joutui tekemään päätöksen uudestaan, koska ensimmäisellä kierroksella elokuussa osa valtuutetuista osallistui kokoukseen etänä. Se ei ole Raahen hallintosäännön mukaan mahdollista.

Kaupunginjohtaja Ari Nurkkalan tekemän päätösesityksen mukaan Kummatin koulu siirtyy Seminaarin alueen koulukeskukseen, tekninen keskus valtuutetaan käynnistämään suunnittelu ja kilpailutus moduulikoulun hankkimisesta Pattasten alueelle lyhytaikaista, noin viiden vuoden käyttöä varten. Optiona on tilojen lunastaminen ja vuokra-ajan jatkaminen tarvittaessa.

Valtuutetut keskustelivat pitkään Kummatin väistötiloista, ja mukaan puheisiin otettiin varhaiskasvatuksenkin tilaratkaisut.

Kaupunginvaltuutettu Jarmo Uutela (kok) esitti, että Kummatin väistötiloista neuvotellaan Porvari- ja Kauppakoulun kanssa, Pattasten koulun osalta tarjouskilpailu pannaan toimeksi ja valtuusto tekee päätöksen tarjoukset saatuaan.

Lue tämä ja muut Raahen alueen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_