Valmistuneet: Iso joukko uusia am­mat­ti­lai­sia val­mis­tui: Katso täältä nimet

Jätinkirkot: Raahen Seutu kiipesi Pirt­ti­vaa­ran laelle

Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Han­hi­ki­ven työmaan mylly pyörii sit­keäs­ti huhujen kes­kel­lä­kin vaikka Venäjän ta­lous­pa­kot­teet huo­let­ta­vat yri­tyk­siä ja palk­ko­ja­kin ker­ro­taan olevan myö­häs­sä

Venäjälle Ukrainan sodan takia asetut talouspakotteet vaikuttavat paikallisten yritysten mielialoihin. RAOS Project kiistää, että työmaa olisi hiljentynyt pakotteiden takia. Päinvastoin: projekti jatkuu ja suunnitelmat ovat loppusuoralla, vaikka valtionhallinto on ilmoittanut, että hanke ei voi jatkua.

Raahen seudulla liikkuu tietoja, että Venäjälle asetut talouspakotteet ovat tyrehdyttäneet RAOS Projectin ja Titan-2:n rahahanoja ja että Hanhikiven työmaa on hiljentynyt ja työväki vähentynyt.

Lisäksi liikkuu tietoja, että viime viikolla ei olisi maksettu palkkoja palkkapäivänä.

RAOS Projectin yhteiskuntasuhde- ja viestintäpäällikkö Outi Pelkonen kiistää tiedot. Hän kertoo, että työt työmaalla jatkuvat aiempien suunnitelmien mukaan. Työmaavahvuus on nyt 400 henkilöä. Enimmillään henkilöstöä on ollut enemmänkin, viime vuonna noin 500.

Pelkosen mukaan nyt odotellaan kevättä, että päästään tekemään kaapelointi- ja vesitöitä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.