Mainos: Raahen Seutu Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Han­hi­ki­ven työmaan mylly pyörii sit­keäs­ti huhujen kes­kel­lä­kin vaikka Venäjän ta­lous­pa­kot­teet huo­let­ta­vat yri­tyk­siä ja palk­ko­ja­kin ker­ro­taan olevan myö­häs­sä

Venäjälle Ukrainan sodan takia asetut talouspakotteet vaikuttavat paikallisten yritysten mielialoihin. RAOS Project kiistää, että työmaa olisi hiljentynyt pakotteiden takia. Päinvastoin: projekti jatkuu ja suunnitelmat ovat loppusuoralla, vaikka valtionhallinto on ilmoittanut, että hanke ei voi jatkua.

Raahen seudulla liikkuu tietoja, että Venäjälle asetut talouspakotteet ovat tyrehdyttäneet RAOS Projectin ja Titan-2:n rahahanoja ja että Hanhikiven työmaa on hiljentynyt ja työväki vähentynyt.

Lisäksi liikkuu tietoja, että viime viikolla ei olisi maksettu palkkoja palkkapäivänä.

RAOS Projectin yhteiskuntasuhde- ja viestintäpäällikkö Outi Pelkonen kiistää tiedot. Hän kertoo, että työt työmaalla jatkuvat aiempien suunnitelmien mukaan. Työmaavahvuus on nyt 400 henkilöä.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi ke ja pe